Longassa Osmo Kivimäen, Nella Keskisarjan ja Tiina Valkeapään yhteisnäyttely 2.5.-1.6.2024

 


Osmo Kivimäen, Nella Keskisarjan ja Tiina Valkeapään yhteisnäyttely

Galleria Longa  12.5.-1.6.2024

Avajaiset la 11.5 klo 18

Näiden kuvataiteilijoiden polut ovat risteytyneet niin Lapin erämaissa kuin kaupungin kujilla sekä taidemaailman mutkaisilla reiteillä. Tässä ensimmäisessä yhteisnäyttelyssään he tulkitsevat itselleen rakkaita maisemia ja ilmastoja kukin tavallaan. Kaikille heille luonto on keskeinen työskentelyn lähde.

 

Kivimäen työhuone on Harakan saarella, Helsingin edustalla, jossa meri näkyy ja kuuluu kaikkialle. Vuodenaikojen vaihtuvat värit ovat hänen abstraktien vesi- ja akryylivärimaalaustensa innoittajia. Kivimäki toteuttaa nämä uniikit teoksensa ruiskumaalaustekniikalla.

 

Keskisarja puolestaan on Lapin samoaja, jonka pitää päästä useita kertoja vuodessa hengittämään tunturi-ilmaa. Tässä näyttelyssä Keskisarja esittelee pastelliliiduin luotuja maisemallisia tuokiokuvia – näkymiä, joita hän Lapin matkoillaan hengittää.

 

Valkeapää vaeltaa useimmiten kaupunkiluonnossa kohdistaen katseensa maan mataliin, rikka- ja piennarkasveihin, joita tallentaa vesivärein. Hän antaa uuden arvon katujen varsien ja teiden penkkojen kasvustoille maalaten ne joskus myös hyvin suureen kokoon.


tiina.valkeapaa@edu.hyvinkaa.fi

osmokivamaki@gmail.com

nella.keskisarja@gmail.com


Tukkutorinkuja 6 A
00580 Helsinki
Metro Kalasatama

Avoinna
ke-pe 12-18, la-su 12-16

Opening hours
Wed-Fri 12-6-pm, Sat-Sun 12-4 pm

Lämpimästi tervetuloa!
Warmly welcome!

Instagram: longa.fonari 
Facebook: Galleria Longa & Fönari

Kommentit