Fönarin marraskuun taiteilijana on Jari Järström

 

Vaeltajat, 2019, akryyli ja öljy kankaalle


Jari Järnström: Vaeltajat

Ikkunagalleria Fönari 1.11. - 30.11.2022

Avoinna 24/7Jari Järnström aloittaa teostensa maalaamisen akryyli- ja spraymaalein action painting -tekniikalla, jolla syntyy lennokasta abstraktiota, jossa hetkellisyys pääsee esille. Abstraktin alusmaalauksen päälle Järnström jatkaa öljyväreillä hitaammin ja harkitummin. Hänen teostensa kantavia teemoja ja aiheita ovat ihminen ja ihmisyys, sekä erinäiset viittaukset avaruuteen ja populaarikulttuuriin. 


Fönarissa on esillä maalaus Vaeltajat vuodelta 2019 mikä on osa maalaussarjasta Melankolia. Nyt kolme vuotta myöhemmin tämä teos on saanut uusia merkityksiä. Vaeltajat näyttävät sotapakolaisilta ja Ukrainan kansalliskukka auringonkukka on kuihtunut.


Järnström on pitänyt viime vuosina yhden yksityisnäyttelyn vuodessa ja osallistunut useisiin ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Yhteis- ja ryhmänäyttelyihin ulkomailla hän osallistunut Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Venäjällä, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Unkarissa, Portugalissa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Viimeisin yksityisnäyttely hänellä oli Galerie Pleikussa Berliinissä 22.3.–2.4.2022.
Kotisivu: https://jarijarnstrom.weebly.com

Kuvataiteilijamatrikkeli: https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/jari-jarnstrom

Facebook: https://www.facebook.com/jari.jarnstrom.9/

Instagram: https://www.instagram.com/jarnstromjari/?hl=fiGalleria Longa & Fönari


Tukkutorinkuja 6 A

00580 Helsinki

Metro: Kalasatama

(100m metrolta ja Redistä)


Puh. +358 41 3158 009

longa.fonari@arslongatalo.fi

instagaram: longa.fonari

https://longafonari.blogspot.com/


Kommentit